Lördag
Idag åkte jag och pappa in till norrtälje och strosade runt lite, vi skulle bl.a göra lite ärenden och sen handlade vi. :)
Vi har nu ätit lunch OCH jag har färgat håret! :)

Före:


Efter:
Det är så himla svårt att visa er rätt färgnyans, för det ser ju ändå lite annorlunda ut irl.
Men resultatet vart bra! :) 
Från början var jag ju i princip blond och bestämde mig sen för att bli mörk i håret. Det man måste tänka på då är att risken är stor att det kan då skifta i grönt (det är sant! Från ljus till mörk = gröna skiftningar!) och det vill man ju verkligen inte ska hända! Så jag valde en mer röd nyans att färga för att få rött pigment, så idag färgade jag till en mer brun färg. :) Så nu när jag hade en "röd" grund så vart det en mer "varm" brun färg i håret! :) = inga gröna skiftningar här inte! ;) 
Sen närmare sommaren är det svårt att vara mörkhårig då det blekts så mycket av solen, så då kommer jag försöka bli mer ljus i håret igen. :) 

(Jag trivdes i det röda och det var skitsnyggt - till en början...
Som ni ser på den första bilden "före" bilden så ser ni hur urtvättat håret är/var. Det är riktigt svårt att hålla en röd nyans i håret, så sist jag färgade mig var för ca 1 månad sen och färgen hade förändrats jätte mycket och det såg ut som skit(!) så var ju såklart tvungen att åtgärda det!)