lite tips

 
 
Tänkte dela med mig av lite "tips" om produkter och liknande som jag använder i vardagen. 
 
 
 
 
 
 
Jag använder mig av en volumini, alltså en liten "våffeltång"/volymtång till håret. Eftersom att man inte ska tvätta håret allt för ofta så "våfflar" jag min hårbotten (oftast). Våffla bara längst in mot hårbottnet så blir det kanon! LÄMNA den "övre" delen av håret så det inte syns, alltså vid benan. Eftersom hårbottnet får s.k luft så blir det inte alls lika fettigt lika fort! Kanontips! OCH du får sypersnygg volym som håller forever! 
Detta gör min bästa frisör varje gång på mig vid ett besök hos henne. 
 
 
 
 
Och när vi ändå pratar om hår...
Hair Perfector No.3 från Olaplex
HÅRTERAPI, behöver inte säga mer.
 

"No.3 Hair Perfector från Olaplex utvecklades som en hårterapi för kunderna att använda i det egna badrummet och stärker håret mellan frisörbesöken. För att på bästa sätt bygga upp håret och stärka det rekommenderas att använda Olaplex No.3 en gång i veckan. Produkten är utvecklad för strukturskadat hår och förbereder det för nästa färgbehandling. Det behövs ingen professionell frisörexpertis för att använda den.

Applicera en generös mängd Olaplex No.3 i handdukstorrt hår och massera noggrant in medlet i håret. Vi rekommenderar att du använder en kam eller borste för att det ska fördela sig bra. Låt verka i minst 10 minuter. För en intensivare effekt rekommenderas en längre verkningstid. Obs! Efter behandlingen ska Olaplex No. 3 Hair Perfector noggrant sköljas ur håret med vatten och sedan tvättas som vanligt med schampo och balsam. För färgat hår rekommenderas även en färgskyddskur."

 
 
 
 
Ansiktsskrubb. Försöker använda det så ofta jag kan varje gång jag duschar.
Huden på facet blir verkligen superlent och man känner sig som på nytt född.. haha
 
 
 
 
Topp-lacket från Depend = awesome! Nä men asså lacket torkar superfort och naglarna känns smått som "gelénaglar! Dom känns lixom hårdare och det skyddar såklart det nagellack du har under.
recommend recommend 
 
 
 
 
Jag förstår verkligen inte hur jag inte har kunnat ha använt en tungskrapa tidigare?!
Köpte denna ganska nyligen och herregud säger jag bara. Munnen blir 100 gånger fräschare och din andedräkt blir 100 gånger bättre! 
Har fått höra/lära mig att man ska skrapa innan tandborstningen. .(?)
..och nej, din lilla såkallade "tungskrapa" du har på din lilla tandborste... it's not the same!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat i Allmänt
#1 / / Alice Lindström:

Tack för tipsen!