Lördag

Det är mycket som snurrar i skallen nu.. både bra och mindre bra saker.. Eller för min del är de ju vanligt för mig att ha "stress" i kroppen.. men ibland är det jobbigt att försöka sträta emot och tankarna tar över.. Så jag har hamnat i en svacka, igen. 

Ialf, idag åkte jag, pappsen och brorsan in till Uppsala och fördrev tiden lite. Vi har njutit av vädret, ätit middag och kollat film.. Blivit som en rutin nästan.. det där men att bara ligga framför tv hela kvällarna alltså... Har ingen ork eller motivation till någonting.. fortfarande. Min energi går bara till "en sak i taget" och nu är det bara utbildningen som är/får vara i fokus. 
Är bara så trött på allt som ska motsträva hela tiden.. det är aldrig bra med allt(?) det ska alltid vara någonting som är s.k skit.... Kommer inte gå in på detaljer. Kan säga att jag har åstadkommit saker jag verkligen inte trodde jag skulle klara av.. ialf inte " i dessa tider".. men det har jag gjort och tidigare än det också! Det ska lösa sig och det kommer det, det vet jag! Men allting ska tydligen bara ta lite extra tid för just mig..? Men hoppas jag får det jag är värd i slutändan, som jag har kämpat och det är ta mej fan med allt..! Precis allt! Som sagt, saker och ting tar tydligen bara lite längre tid för just mig... Ska försöka hålla ut in i det sista.. och hoppas jag blir starkare på vägen dit. 

Är det ljuset i tunneln jag ser?
Eller är det ett mötande tåg..? Publicerat i Allmänt