Tisdag


Då har det gått en vecka sen jag skrev sist.. Det har bara varit plugg och körningar. Sen lite påskfirande. Helgen har varit lugn och har inte gjort något speciellt.. Förutom plugg så har det blivit lite promenader m.m :) 
I lördags har jag firat en vän som har fyllt år. :) Nästa helg blir det att fira en annan vän.. hehe :) sen fyller ju jag år också..! I mitten av april ungefär :) ..mycket nu heh Tisdag

Hellu! :)
Det rullar på här, bokstavligen hehe och mycket plugg också för den delen.. inte min starkaste sida dock.. Ialf, det varar ju inte för evigt så det är bara att bita ihop. :)


Idag åkte vi ut i trafiken, det var spännande och det gick mycket lättare än vad jag trodde, men det behövs lite finslip.. såklart det inte var 100% bra men det var ju som sagt första lektionen  ute i trafiken så jag är riktigt nöjd. Det är ju det där med överhänget som jag inte riktigt är van vid då jag är mer van med körning av lastbil, så det är ju inte samma sak lixom. :) Min körlärare var mycket imponerad över oss idag
(mig och mina kamrater, vi är fyra från norrtälje ifall någon av er ville veta. ) Så det gör en ju mer taggad. :) Vi har körning fram tills torsdag sen får vi lite påsk-ledigt. :) 


 

Torsdag


Den här veckan rullar ovanligt långsamt mot vad dom tidigare veckorna har gjort hitils haha.. Ialf, i måndags började vi "på riktigt" kan man säga även att startdatumet var på fredagen innan. Det har pluggats och vi har hälsat på hos respektive depå. (I dom garage som vi ska vara). Teori hela veckan förutom idag då vi ska vara i "garaget" eller på depån som man säger, mestadels av dagen. Börja rulla lite helt enkelt! :) och sen får vi se när vi ger oss ut i trafiken... Haha kan ärligt säga att jag är lite lätt nervös över det då det verkligen INTE är  att jämföra sig med lastbilskörning, såklart att jag visste det innan men det är en väldig skillnad! Haha Läraren sa det att - ni som har kört lastbil kommer skita på sig dom första gångerna då för "överhänget" som blir när man är i korsningar osv.. (ni förstår vad jag  menar?) haha ialf, man vänjer sig ju men ändå haha :P Känner mig lite pirrig fast på ett bra sätt. :) Ska bli roligt.