Söndag

Började min morgon med en promenad, rensade tankarna lite. 


Sen vart det lite frulle och nu sitter jag och brorsan och är barnvakt åt lilla O* ♥️ 
Sen närmare eftermiddagen ska jag åka och fira en av mina kusiner.. annars väntar en lugn kväll. :) 

Det här kom jag hem med från Väsby igår: 

En "tunnare" kavaj(?) :) 


..och sen blev det två toppar en med det här svarta mönstret och sen en blå med vitt mönster som ni ser på bilden här nedanför:

(Det fanns ingen bild uppe på hemsidan ) Lördag

Igår efter jobbet åkte jag in till stan och gjorde ett ärende. :) .. och det ärendet gick bra, hoppas jag heheIdag åkte jag och pappsen till Väsby C och glodde lite. :) kom hem med lite som ni ska få se sen.. :) 

Sen firade vi mosters ♥️ som har fyllt 3 år! Vart lite fika och sen bjöds det på middag. :) OnsdagEfter jobbet åkte jag till norrtälje, det vart en fika med Victoria och sen skulle jag på synundersökning.. jo det var dax för det kan man säga haha! Ialf, jag har haft samma bågar i ca 8 år.. (har fixat nya glas osv genom åren men köpt likadana bågar varje gång..) Undrar om jag fastnar lite i det jag "trivs" i? Eller att jag ALLTID kör på säkert kort..? Märks va? Haha :/ Men nu tänkte jag ialf försöka slå mig fri.. gå vidare i livet haha. Nä men stod inne i butiken i typ en timma efter undersökningen och stirrade mig blind på alla bågar.. Provade och provade meen jag tror jag fastnade för ett par tillslut..! :) Sen "snöar jag in mig" fort på något jag gillar tyvärr, som dom här tex:


Fick låna hem dom här och jag tror jag trivs i dom faktiskt! :) Eller så kommer det bli ett par liknande, eller nå helt annat haha får se..