Tisdag

Hej alla glada! Jo det var ett tag sen nu. Men ni vet ju varför, jag jobbar och står i och har rätt tråkigt liv rent allmänt (som jag i mestadels alltid haft haha) så därför jag knappt varit inne här.
...jo men vad har hänt sen sist då? Jag har bl.a varit "husvakt" i morsans hus i ca två veckor för ett tag sedan, umgåtts med familjen, vart med vänner, åkt och små-shoppat lite här och där, hittade till gymmet och sen har jag bara jobbat. Har varit ledig vissa helger och vissa dagar, som idag tex.😊

Kommer införskaffa mig en ny dator snart! 😍👌🏻 Så då kommer jag bli lite mer flitig med bloggandet, tanken är det ialf. Och sen är det för att jag har ju inte kunnat använda min systemkamera då jag inte kan lägga över bilderna någonstans.. 😕 Den står bara och samlar damm, inte okej!
Så så är planen ialf.

Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen! ⭐️


(Vill bara nämna att en av anledningarna om att jag knappt är inne här längre, förutom att jag bara jobbar hela tiden är för att dom har ändrat/förnyat hela blogg-appen.. Till det sämre om ni frågar mig, så den suger totalt nu så hoppas det blir bättre sen när jag har en dator. 😊)


Jag uppdaterar ganska flitigt på instagram och snapchat så följ mig där ⭐️
Ni kan ju gissa vad jag heter där 😅😉