mors dag ♥

 
Grattis på din dag älskade mamma ♥

back home


Då var jag hemma igen. :)
Har som sagt varit i stan med några arbetskollegor och åt på en Italiensk restaurang. :) Ciao Ciao Due heter stället. Riktigt goda pizzor där! Och till efterrätt blev det cheesecake. :) 


Under förmiddagen var jag och fadern in till norrtälje. Vi fikade lite och jag passade på att sola. :) sen handlade vi lite osv. 
Nu ligger ialf jag i sängen och är väldigt trött även att det är löningshelg och man borde hitta på nå mer men kl är ca 22.... så det kommer fler tillfällen..! Börjar bli gamal känner jag. ;) haha närå. 
Natti natti på er! :* 

Lördag

morrn morrn! :)
Vaknade sjukt tidigt idag, kl 6 var klockan och har inte kunnat somnat om.. så jag har legat och kollat youtube m.m. Jag följer en tjej på youtube som heter Therese Lindgren. 


Jag älskar allt med henne, punkt. 
Nej men hon är så sjukt härlig, söt, tipsar om sjukt bra grejer ah you name it! Hon tar upp roliga/intressanta ämnen osv! Kika in på hennes kanal! :) 
Har följt henne väldigt länge. 
Sök på Therese Lindgren på youtube så hittar ni henne! :) 

Idag blir det nog att åka in till norrtälje en sväng idag igen, var och strosade runt där igår efter jobbet. Det var marknadsafton. Hittade bl.a två tröjor på H&M. Så idag ska vi bara in och handla lite osv. Vid kl 16 ska jag och en arbetskollega ta bussen in till stora staden och möta upp dom andra kollegorna sen blir det middag på en fin restaurang! :) Ska bli riktigt trevligt. 
Annars blir det en lugnt helg. In till Stockholm ikväll bara och imorgon är det ju Mors dag. :)