Tisdag

Godmorgon!
Jag var och hämtade ut min nya telefon här om dagen! :D Det vart en iPhone 5S.


Både för att dom rekommenderade 5S före en 6:a tex och att jag tycker dom mobilerna bokstavligt är för stora..? 
Kommer ni ihåg förut att jag skrev om att jag var nöjd och trivdes med min gamla 4:a.. haha men mitt abbonemang har förändrats och det funkade inte på min 4:a(?) - med 4G osv, så för att få ut något av det nya abbonemanget så bestämde jag mig för att det kanske var dax för en byta... :P haha Men jag är supernöjd hittils och jag måste tacka syrran åter igen för att hon hjälpte mig att föra över allting till och från iCloud osv osv, för att jag är så sjukt otecknisk! -_-' haha 

I fredags..(?) tror jag att det var, då åkte jag och farsan till Thun's för att kika lite..  :) kom bl.a hem med den här ♥️..ja hur stor kan den här vara då? Det är en trucker bag fast i skinn skulle man kunna säga..? Ialf, det är en större "skinn" väska! :) .. lite svårt att se kanske. Mycket snyggare att gå runt med den här istället för en mindre väska plus massa påsar (som jag brukar göra haha) - om man nu ska sova över någonstans eller liknande! :) Är skitnöjd med den, både för att den är praktiskt och snygg! :)

Torsdag

Då var vi i slutet av veckan och det har rullat på bra, veckan har ialf gått hyffsat fort. :) Dagen har varit intensiv och man blir ju inte piggare av att man öppnade imorse, det var riktigt segt att ta sig upp imorse.... men, men.. nu är den här dagen ändå snart slut.. :)
 
 
Måste bara tipse er om en hemsida.. Ni känner väl igen Fyndiq.se ??? :)
Dom har verkligen allt och billigt är det också! :) Det är allt från budget märken till "lyxiga" märken. :) Det är sjukt bra priser och jag har själv bl.a klickat hem ett mobilskal som jag ska ha på min nya mobil sen.... ;)
 
 
Asså, ni MÅSTE kolla in deras mobilskal!!! ♥ Önskade att jag kunde klicka hem flera tusen men det får bli den här sålänge då jag tycker "flipcase" är sjukt bra eftersom dom skyddar mycket om man råkar tappa mobilen. :) Tycker den jag klickade hem var riktigt klatschig! :P ♥
 

Lördag

Morrn! :) Hur var eran midsommarafton? Min har varit lugn. :) Lika skönt det. Vi var hemma hos syrran och hennes familj och vi grillade och sen vart det efterrätt. :) Hade iofs velat haft värsta sommaren igår men den kunde man tydligen fet-glömma.. :( Mulet, kallt och lite regn som i princip resten av hela landet hade... 
Idag har jag faktiskt inte planerat att göra så mycket.. kanske åker iväg någonstans om en stund.. Har som sagt haft semester nu hela veckan så det är bara söndagen kvar sen är det tillbaka till verkligheten. Men kan faktiskt erkänna att jag saknar busfröna lite... men bara lite. ;) hehe närå men det ska bli ganska kul att komma tillbaka. :) 
Men det hade nog varit lite annorlunda om man hade haft värsta sommaren nu under veckan.. Men får hoppas på att man för uppleva en bra sommar trotts att jag ska jobba.. :)