Måndag

Första dagen på semestern! :D
Det vart inget frisör-besök för mig idag då hon fick förhinder så jag har en ny tid imorgon istället. :) Lika bra när jag ändå ska in till läkaren i Norrtälje då vid 8:30, sen går jag till henne efter det. :) perffa! 
Ska till en läkare här i Rimbo idag vid 15:30 som ska få kika på mig.. Sen ska jag passa på att fråga lite om några leverfläckar jag vill ha bort. När man ändå håller på lixom hehe. :) 

Har grejat lite nu på morgonen med deverse.. bl.a sorterat all post jag har så det ser lite trevligare ut på bänken där det står haha.. -_-' 

Och har börjar packa lite smått...


..har fått lite smått halv-panik över hur fan jag ska platts med allt?! haha :O  Det här är bara hälften som man ser på bilden lixom..! hah Det ska vara lite mer kläder och necessären m.m..! Man kommer i princip bara ha bikini på sig hela dagarna... men ändå! Man vill ju inte ha samma kläder varje gång när man ska ut och käka varje kväll lixom?! :/ 
Eller såklart att "allt" kommer få platts då man har handbagage men man vill ju inte råka få det för tungt! -_- 

..nervös vet jag inte om jag är..(?) känner mig mer stressad över allt runtomkring..? Typ hur flygresan kommer vara.. Eller om man kommer bli sjuk.. Glömmer någonting.. Hur värmen kommer vara.. 
Lite sånt.. Eller jag oroar mig för mycket. Jag är mer orolig än stressad nu när jag tänker efter..
Sen är det inte bara inför resan som jag gör mig eller att jag är orolig/stressad.. det är lite saker här hemma som påverkar en del.. en del. 

Skitsamma nu! Fan det kommer bli hur nice som helst!! Har verkligen längtat efter att få åka iväg! Kanske t.o.m får smak över det här med att resa så det kanske slutar med att man kommer resa runt hur mycket som helst sen?? :P 
haha ja ni.. det skulle vah nått.  
Fick för övrigt ett meddelande ifrån Emma som redan är där nere ♥️


Vill dit nuuu
♥️♥️♥️


nä, nu måste jag fortsätta med packningen! :P 

Lördag

Då var man hemkommen ifrån Uppsala. :) Först vart det en liten sväng på IKEA och sen vart det en liten sväng till Gränby C. :) 
Hittade en bl.a en necessär som blir perffa till resan och sen andra äventyr man ska på då man behöver övernatta.. som tex hotellbesöket jag ska göra den 2:a oktober. ;) 


Så himla kenligt när den har en s.k krok. :) Är riktigt nöjd. 

Sen hittade jag ett par höst "boots" ♥️


Äntligen hittade jag ett par som jag kan ha! Kikade efter sånna här förra året men antingen var dom för små(?) eller så var dom för stora(?) Ingen satt bra på foten men dom här gör det! :D Tycker den här modellen på skor är riktigt snygga.
Dom var 100kr billigare för medlemmar sen hade jag 25kr "bonus" så det kunde inte bli så mycket bättre! :)
Nu kan hösten få komma.. ;P ♥️

Sen handlade jag lite annat smått och gott som är behövligt till resan, som solkräm, flipflop osv... :) 


Fredag

Nu har jag semester i två veckor!!! :D
Vårat flyg till Rhodos går på onsdag så jag är ledig ifrån jobbet måndag och tisdag, är i Grekland onsdag till onsdag och sen är jag ledig ifrån jobbet torsdag och fredag. Så jag börjar jobba på måndagen där på sen. :) Så det ska bli skönt att få vara ledig två dagar före resan (plus helg) och sen ledig två dagar efter (plus helg där också). :) 
Jag är SÅ VÄRD den här ledigheten och resan! Så som jag har kämpat den här sommaren.. hehe :) 
Jag har inte haft "resfeber"  än för jag har ju som sagt aldrig flygit flygplan eller varit utomlands tidigare så jag vet ju inte riktigt vad jag har att vänta mig..? 
Men jag kan erkänna att nervositeten har börjat krypa lite.. :P Eller så kanske jag bara börjar bli lite stressad över att jag inte har packat än?! Eller om jag kommer glömma något?! Eller att jag har ärenden jag ska göra under dom två dagarna innan jag åker?! -_- 
Ingen big deal något av det igentligen då jag kommer att hinna packa, jag har en "check lista" så jag inte kommer glömma något och sen att ärendena jag kommer göra tar ingen tid ifrån något som "stör" planeringen inför resan haha? På måndag ska jag till frisören sen till läkaren. På tisdag ska jag ta cellprov. Som sagt ingen big deal haha! 
Kanske mest stressad över att jag kommer behöva ta bussen i två dagar då jag hatar att åka buss ..man blir lätt bekväm när man har bil vettni.. :P 

Ialf..

Ikväll ska vi fira brorsan som fyller år imorgon. :) 
Imorgon blir det nog att åka in till Uppsala och fixa det sista till resan.. :)