music ♥

 

Happy Halloween

 
Hej allihopa!
Ska ni på någon härlig halloween-fest nu i helgen? :P
Eller ni kanske redan har varit på någon? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

..att tänka i andra banor?

Jag lyckades äntligen ta mitt efterlängtade C-kort (lastbilskort) nu i våras då jag var tvungen att vänta ut tiden sen då Transportstyrelsen ville att jag skulle vänta ut min 5 års "frisk" period.. och det var då under den tiden allt stannade för mig. Jag kunde ju inte få arbeta med det jag ville.. Har småjobbat med lite allt möjligt till och från till oktober-februari då min lastbilsutbildning kunde sätta igång. Jag har både praktiserat och jobbat inom yrket i många års tid så jag visste att det var det här jag ville göra och ångrar mig fortfarande inte.
Jag har nu tänkt i lite andra banor....
Har alltid velat köra lastbil, men har också haft en hel bunt med andra drömmar.. 
Nu har ju en dröm redan gått i uppfyllelse.. så varför inte kunna förgylla en till?
Jag har sedan ung ålder velat jobba på Arlanda.. (bland annat, men kanske kan börja där?) Jag tänker inte nämna riktigt än vad för slags jobb jag är ute efter..
men ni som känner mig riktigt väl vet kanske vad det är för yrke jag syftar på?
Eller ialf en av dom..
Det finns så otroligt många olika jobbmöjligheter på Arlanda.. så bara man får in en fot på själva området så borde ju det mesta lösa sig? 
Vi får se vad tiden har att ge mig... 
Jag vill köra lastbil, det vill jag men vill göra något mer, prova något nytt, jag är ung och ingenting är omöjligt har jag fått lära mig med tiden.. Det handlar bara om att hitta motivationen och våga prova! 
Jag är osäker på mig själv och min grop har blivit djupare med åren..
Men jag som många andra behöver lite jävlar annamma och en spark i röven i rätt rikting och intala sig själv om att - jag kan också. Mina framtidsplaner är ju att kunna få dra här ifrån.. bo närmare till mitt blivande jobb som lär då ligga på annan ort..(?) Men mitt stora hinder är ju min familj och dom närmsta vännerna, dom vill jag ju inte lämna. Och egentligen så ska det ju inte finnas något hinder för det är ju bara mig själv som jag ska tänka på, eller hur?
Nu pratar jag inte om stockholm..till en början kanske jo.. Nu pratar jag om mils avstånd.. att få "börja om" på något sätt? Dom här tankarna har jag haft länge.
Men som sagt, är lite...vad ska jag säga, rädd(?) för att ta det steget och sen vill jag som sagt inte lämna familjen och vill verkligen inte lämna min systerdotter! Moster vill finnas nära till sin ögonsten.♥
 
Man vet aldrig vart man hamnar i slutändan. Har mycket att tänka på nu...