Torsdag

Godmorgon! Sitter nu och äter frukost, sen ska jag göra mig i ordning. Idag vid 12 tiden ska jag vara lite "hundvakt" åt tre Labradorer - igen. :) och det kommer jag vara imorgon oxå. Låta dom gå ut och kissa osv Deras husse och matte ville ha lite hjälp av mig - eftersom en av dom är bortrest och den andra jobbar längre bort idag och imorgon, så det är såklart jag ställer upp! :)

Tisdag

Varje morgon har vi ca 1 timmes "teori", sen har vi praktiskt resten av dagen. :) Idag lärde vi oss hur man färgar ögonfransar + bryn! :) Man kunde beställa hem ett "paket" med färg, medel osv osv - det man har till en färgning helt enkelt! :) (och nu är det inget Depend skit jag snackar om.. Det här är RIKTIGA grejer! ;) vs ALLT materialvi använder på utbildningen är seriösa grejer. :) ) Så jag beställde ett sånt så kan jag färga hemma! :) Man måste öva och öva. Kanske tar lite betalt sen! ;)

 

Då var den här dagen snart över :)

Sitter på bussen och är snart hemma. Det har gått bra på utbildningen idag, vi hade i princip bara genomgång osv.. Så imorgon blir det ögonbryn + frans färgning och plock av ögonbryn. :) Så hedan efter kommer man behöva gå "ofixad" till utbildningen eftersom alla ska öva på varann osv. ;) Köpte Ricinolja idag oxå! - en som är enkom till håret! :) Grymt att dom har tagit fram det så slipper kassörskorna jämt undra om man har magproblem! Haha!! Så det blir att sysselsätta sig med oljan ikväll. :)