..dinner times!

Vi har varit på middag hos min mor. :) När vi kom hem vart det att skotta snö.. och nu tänkte vi sussa.. Vi får se hur planerna ser ut imorgon. :)

Fredag

Min dag började med att jag skottade snö. Efter jag var klar och var helt slut ringde lillebror om att bussen trasslade så jag skjutsade han till Norrtälje. Väntade under tiden då kan skulle ha körning. Nu är vi ialf hemma och har skottat igen! Sitter nu och väntar på att J* ska komma hem.. :| Asså allvarligt, det är nytt folk i den här kommunen som har hand om snöröjning osv och det är KAOS!!!!!!!!!!! Är så jävla less på detta! Man måste ligga långt under rätt hastighet pga att det går fan inte köra på vägarna?! - " oj jaha ska vi ploga?" Så tänker dom säkert..! Jag VET att det är sjukt stressigt att ha snöjour men då får man ta in mer personal istället..! Inge svårt alls! Aja, vid kl 18 är vi bjudna hem till mamma och Göran på middag! :)

Vinterlandskap

                          
 
Kom precis hem ifrån Rimbo då jag har varit och tankat!....fett skoj. Man känner sig ju lite stel i körningen då man inte är van med snön.. (eftersom det vart helt plötsligt vinter under natten?! haha Man hann ju inte vänja sig.) Det här är min 3:e vinter med körkort om jag inte tänker fel nu..? Jag vill ha torr asfalt haha! :| Men nu är det vinter och det är bara att försöka bita ihop!
Ååh, hatar vintern!
I mitt förra inlägg så hade jag precis varit ute i 1 timma och skottat snö! Var helt jävla slut så jag var inne en stund och vilade lite! (haha) Efter det inlägget gick jag ut och fortsatte..
Det tar ca 1 ½ timma att skotta hos oss - ensam. -.-' (stressade inte direkt heller så)
Ni som bor i lägenhet kan vara glada. 
Tänkte lite på det där, alla...eller alla och alla kanske det inte är men i princip alla som bor i lägenhet längtar efter snö och vill ha snö.. i jämfört mot oss som bor i hus är ju iiinte lika förtjusta i snö!
- inte så kontisgt heller?
 
Fast jag bad ju om liiite snö nu vid advent sen kan det ligga kvar till 1:a januari.. Sen ska snön vara borta! Snön kommer säkert stanna till midsommar.......:| 
 
Har ni längtat efter vintern??? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
...fy fan vilken ångest man fick nu! haha :(